Speltips | Växjö mot Brynäs |SHL
Speltips

Växjö mot Brynäs

Hockey
Spelmarknad:
Växjö - Brynäs
Tips:
Växjö -1.5
Odds:
2.18
Spelstopp:
23 January 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Vi försöker glömma gårdagen så fort som möjligt och kikar istället mot kvällens match i SHL. Brynäs är i Växjö och jag kan inte se hur Brynäs ska kunna ha någonting att hämta här. Vi får 2.18 på att Växjö vinner med åtminstone två mål och det känns onekligen bra i mina ögon.

Oddset kommer från Betsson där alla nya kunder får en välkomstbonus värd 1000 spänn.

Växjö Lakers har en ganska bra form och har tagit 9 poäng på de senaste fyra matcherna. Det är bara Skellefteå som har gjort fler mål än smålänningarna och nu möter de ett av seriens absolut sämsta lag. Jag har sett Brynäs ett par gånger den här säsongen och de har varit fullständigt bedrövliga varje gång. De har ett svagt lag och jag skulle bli oerhört förvånad om de inte får kvala för att behålla sin plats i SHL.

Nu möter de Växjö på bortaplan.Växjö har chansen att knappa in lite på de fyra topplagen och jag kan inte tänka mig att de skulle slarva bort den chansen mot Brynäs, som är ligans absolut sämsta bortalag. Brynäs har tagit nio poäng på bortaplan. Det kan jämföras med Leksands 17 bortapoäng. Leksand är näst näst sämst på bortaplan.

Växjö vinner och de gör det med åtminstone två måls marginal.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.