Växjö – Linköping -
Speltips

Växjö – Linköping

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Växjö - Linköping
Tips:
O. Palola att göra poäng
Odds:
1.72
Spelstopp:
7 March 19:00
Spela här!

Det är dags för en riktig toppmatch i SHL ikväll när Linköping gästar Växjö. Gästerna har haft det tufft mot Växjö den här säsongen och har förlorat samtliga tre matcher inför kvällens sista möte lagen emellan från årets grundserie. Växjö är naturligtvis favoriter, men kan LHC revanschera sig eller vinner Sam Hallams Växjö igen?

Vi bjuds alltså på en riktig toppmatch från SHL ikväll när Linköping reser till Växjö för att ta sig an ett riktigt formstarkt hemmalag. Hemma i Vida Arena har Växjö endast fyra ynka förluster på sin 20 senaste hemmamatcher.
Det är ett imponerade facit som tyder på att det är ett urstarkt hemmalag som verkligen är svåra att slå.

Linköping vann senast med 3-0 hemma mot Brynäs medan Växjö ”bara” fick 3-2 efter förlängning borta mot Örebro.

Trots detta är Växjö favoriter inför den här matchen och det ska man naturligtvis vara. De spelar hemma och är som sagt oerhört svårslagna den här säsongen, speciellt på hemmais.

Växjö är inte heller någon favoritmotståndare för LHC. De har under säsongens tre första möten förlorat samtliga tre och har en målskillnad på 4-13 i de tre första matcherna mot Växjö tidigare under säsongen.

Jag tror på Växjö, men speltipset blir att den pålitlige poängspelaren Olli Palola fortsätter producera poäng och det bockas i till 1.72.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.