Dagens speltips | Växjö Lakers mot Linköpings HC | SHL
Speltips

Växjö Lakers mot Linköpings HC

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Växjö - Linköping
Tips:
Över 5.5 mål
Odds:
2.45
Spelstopp:
24 November 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Kvällen bjuder på fem matcher från SHL och jag tror att vi hittar det bästa oddset i matchen mellan Växjö och Linköping. De flesta förväntar sig en målsnål match, men vi går mot strömmen och testar över 5.5 mål till 2.45 gånger pengarna hos Nordicbet.

Nordicbet är ett av Sveriges bästa spelbolag när det kommer till Hockey. De är generösa med oddsen och du hittar marknader långt ner i divisionerna. Öppna ditt konto hos nordicbet.com och få 1000 kr extra att spela för.

Varken Växjö eller Linköping har börjat säsongen speciellt övertygande. De ligger sjua respektive åtta i ligan, men jag tror att båda lagen kan bli ett hot under andra halvan av ligaspelet. Det är två lag vars styrka ligger i offensiven och båda lagen producerar relativt mycket skott på mål.

Det här borde bli en böljande match och jag tror det finns goda möjligheter till att vi får se närmare 65 skott. Händer det behöver det bara bli mål på lite drygt 9 % av skotten för att spelet ska hitta hem. Det är ingen garanti men jag tror möjligheterna är tillräckligt stora för att vi ska testa överspelet till 5.5 mål.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.