Dagens speltips | Västerås mot Almtuna | Hockeyallsvenskan
Speltips

Västerås mot Almtuna

Hockey
Spelmarknad:
Västerås - Almtuna
Tips:
2
Odds:
3.95
Spelstopp:
1 December 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Dagens speltips hittar vi i Sveriges gråaste stad, Västerås. Almtuna, som vi har följt ganska nära den senaste tiden, är på besök och jag tror att bortalaget har en ganska bra chans. Unibet betalar 3.95 gånger pengarna på bortavinst här och det känns klart spelvärt i mina ögon. Senast lagen möttes vann Almtuna med 2 – 0 och jag tror de kommer att gå ut och försöka göra en liknande match i kväll.

Västerås har börjat säsongen på ett knackigt sätt, men jag tror faktiskt inte att Västerås är speciellt mycket bättre än vad tabellplaceringen visar. Just nu ockuperar Västerås elfteplatsen och, de kanske kan klättra ett par placeringar. Men, jag tror inte att Västerås kommer att spela i SHL nästa säsong.

Det som talar för Västerås här är att de är ett lag som gillar att ha pucken väldigt mycket. Det är ofta ett framgångsrecept inom hockey. Trots detta kommer de inte till skott speciellt ofta och jag tror att Almtuna är ett lag som kan manövrera ut Vä’sterås på en ganska konsistent basis. Västerås kommer att föra matchen men Almtuna stänger mittzonen på ett bra sätt och får med sig tre poäng härifrån tillräckligt oftaför att vi ska kunna testa 3.95.

Vill du ha fler speltips kan du kolla in spelbloggare.se

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.