Speltips | Västerås mot Almtuna | Hockeyallsvenskan
Speltips

Västerås mot Almtuna

Hockey, Hockeyallsvenskan
Spelmarknad:
Västerås - Almtuna
Tips:
X
Odds:
4.20
Spelstopp:
9 November 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Kvällen bjuder marginalidrotter som handboll och hockey från allsvenskan och vi tror att det finns ett kul odds att hämta i matchen mellan Västerås och Almtuna. Det här borde bli en tät match och jag tror det finns lite värde i att testa krysset till 4.20 hos nordicbet.com.

Nordicbet är ett av de bästa bolagen när det kommer betting på svensk hockey. De är huvudsponsor till SHL och du hittar odds långt ner i divisionerna. Öppnar du ett nytt konto på nordicbet.com får du 1000 kr i bonus.

Almtuna har öppnat säsongen stabilt. Det är bara två lag som låtit motståndarna skjuta mindre än Almtuna och det är en väldigt bra indikator på att de gör någonting rätt. De är ett stabilt mittenlag som kan ställa till det för de flesta lag i Hockeyallsvenskan.

Nu möter de Västerås på bortaplan och det känns som att krysset ligger väldigt nära till hands. Almtuna är marginellt bättre än Västerås, men “gurklaget” har liten fördel av hemmaplan. Det här kan sluta precis hur som helst och då är de 4.20 gånger pengarna vi får av Nordicbet riktigt bra.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.