Dagens speltips | Värnamo mot Jönköpings Södra | Superettan
Speltips

Värnamo mot Jönköpings Södra

Fotboll
Spelmarknad:
Värnamo - J.Södra
Tips:
2
Odds:
1.90
Spelstopp:
4 August 19.30
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Det är smålandsderby i Superettan och det mesta talar för att Jönköpings Södra kan åka ner till Finnvedsvallen i Värnamo och dominera matchen. Comeon bjuder 1.90 på J-Södra och trots att de har bortaplan så borde de ha tillräckligt stora chanser för att vi ska testa en liten slant.

Klicka här för att spela på Jönköpings Södra slår Värnamo på bortaplan till 1.90 gånger pengarna!

Om du inte har något konto hos Comeon kan du öppna ett via länken ovan och få en hängmatta hemskickad på posten. Det enda du behöver göra är att aktivera din välkomstbonus och följa instruktionerna på comeon.com.

Jönköpings Södra verkar vara en nivå bättre än de andra lagen i Superettan den här säsongen. De ligger tre poäng före Östersund trots att de har spelat en match mindre. En vinst ikväll ger dom tolv poängs försprång på IK Sirius som ligger på kvalplats. J-Södra ska kunna dominera den här matchen och jag tror de är tillräckligt fokuserade för att göra jobbet här.

Det sägs att närmare 600 södrafans tar bussen ner till Värnamo för att stödja de grönvita. Något som betyder mycket för södrastjärnan  Daryl Smylie.

– Det är riktigt bra att så många åker ner för att hjälpa oss. Det betyder jävligt mycket för oss faktiskt, säger Smylie till Jnytt.se

 

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.