Speltips | Vänersborg FK mot Skoftebyns IF | 5e september
Speltips

Vänersborg mot Skoftebyns IF

Fotboll
Spelmarknad:
Vänersborg - Skoftebyn
Tips:
1
Odds:
2.50
Spelstopp:
5 September 19.00
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Dagens speltips kommer, lite överraskande, från Division 3 Nordvästra Götaland. Skoftebyns IF tar bilarna den dryga milen till Vänersborg. Väl framme väntar en tuff match mot serieledarna, Vänersborgs FK. VFK ser riktigt starka ut och det här känns som ett bra läge för hemmalaget att rycka i toppen av tabellen. Vänersborg har samlat ihop 36 poäng på 17 matchen och gjort hela 44 mål framåt.

Vi får 2.50 på hemmalaget hos Bet365 vilket är klart spelvärt. Jag hade nog till och med haft dem som små favoriter om jag satte oddsen.

Oddset blir dessutom ännu bättre med rapporter om oroligheter i Skoftebyns läger. Laget uppges föra fem ändringar i startelvan och de har varit drabbade av både skador och sjukdomar vilket har gjort att kvalitén på veckans träningar har varit undermålig. Laget hade dessutom svårigheter i sin senaste match mot Ahlafors där man bara fick med sig 0 – 0. Ett svagt resultat som följs av en tuff bortamatch är sällan nyckeln till framgång på den här nivån. Vänersborg vinner enkelt och vi hämtar hem 2.50 gånger insatsen hos världens största spelbolag. Besök Bet365 och rygga spelet så kanske du kan unna dig något extra i helgen.

bet365

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.