Speltips | Vancouver mot Calgary | Stanley Cup
Speltips

Vancouver mot Calgary

Hockey
Spelmarknad:
Vancouver - Calgary
Tips:
2
Odds:
3.00
Spelstopp:
24 April 04.05
Spela här!

De flesta, undertecknad inkluderad, räknade bort Calgary Flames när de tappade Mark Giordano tidigare under säsongen. Nu har de 3 – 1 i matcher mot Vancouver och det ser ut som att vi får njuta av Johnny Hockeys fantastiska spel och Jonas Hillers KOHO-benskydd i ytterligare en slutspelsrunda. Bara det är naturligtvis tillräckligt för att hålla på dem i natt och att vi får tre gånger pengarna på dem är bara en bonus.

Vancouver kanske reducerar Calgarys ledning i natt, men det finns inga tvivel om att det är Calgary till tre gånger pengarna som är det bästa spelet i nattens match.

Vancouver har problem. De har ingen klar förstamålvakt och min framtidssyn om att Eddie Läck skulle bli en sensation i slutspel var ungefär lika rätt på det som Christoffer Columbus var när han letade efter Indien. Bakom bröderna Sedin finns det inte speciellt mycket och backuppsättningen är antagligen den sämsta av alla slutspelslag. Den här tweeten förklarar Vancouvers problem ganska bra (Corsi mäter antalet skott mot mål när en spelare är på isen och är en bra indikator på hur bra ett lag eller en spelare är. Höga siffror är bra):

Screen Shot 2015-04-23 at 13.38.39Vancouver ser ut som ett slaget lag och tre gånger på Flames är alldeles bra för att vi ska titta åt ett annat håll.

Ta rygg på spelet hos mobilbet.com och få en gratis hundralapp att spela för.

På tal om bröderna Sedin. Hittade det här klippet från OS i Sotji där Daniel Sedin slår en perfekt passning till brorsan Henrik:

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.