Speltips | Valencia mot Monaco | Champions League
Speltips

Valencia mot Monaco

Fotboll
Spelmarknad:
Valencia - Monaco
Tips:
2
Odds:
4.95
Spelstopp:
19 August 20.45
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Celtic mot Malmö i all ära, men kvällens hetaste match är definitivt Valencia mot Monaco. Monaco tog sig till kvartsfinalen av Champions League förra säsongen och det finns inga tvivel om att det är ett talangfullt lag. Valencia ska vara favoriter här, men oddset på Monaco är alldeles för bra för att vi ska tacka nej.

Spela Monaco till 4.95 hos Comeon! Nya kunder får en hängmatta!

Monaco spelar en tempostark kontringsfotboll med en imponerade defensiv. Det här passar utmärkt när de spelar på bortaplan i de europeiska cuperna. Hemmalaget försöker dominera, men öppnar sig väldigt ofta bakåt och effektiviteten i Monaco är imponerande. Valencia har haft en tveksam försäsong och det verkar som att Nicolas Otamendi får stå åt sidan då han är på väg till Manchester City. Den argentinska mittbacken är en toppspelare som kommer att bli guld värd för Manchester City. Att han saknas ikväll kan dock ställa till det för Valencia som verkligen hade behövt honom mot ett lag som Monaco.

Valencia har bollen under stlrre delen av matchen men Monaco håller tätt och kontrar in en boll. Slutresultatet skrivs till 0 – 1.

Screen Shot 2015-08-19 at 11.11.06

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.