Vitryssland - Sverige -
Speltips

Vitryssland – Sverige

Fotboll
Spelmarknad:
Vitryssland - Sverige
Tips:
Bortaseger
Odds:
1.68
Spelstopp:
3 September 18.00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Jahopp. Jag trodde på Sverige mot Bulgarien men där tog det tvärstopp. Nya tag borta mot ett tajt spelande Vitryssland och det kommer ske förändringar i Sveriges lag jämfört med senast.

Toivonen är nämligen avstängd och Ekdal skadad. Det ryktas om att Christoffer Nyman och Sebastian Larsson eventuellt ska ersätta. Augustinsson kanske kommer att lämna plats för Martin Olsson också.

Anyhoo. Sverige ska såklart vara klasser bättre än Vitryssland, det visade man i hemmamötet när man vann med klara 4-0. Bortamatch i karga Vitryssland är definitivt en helt annan femma – det fick t ex Frankrike känna på som bara grejade 0-0, trots 10-0 i skott på mål.

På de åtta senaste hemmamatcherna (både kval och vänskapsmatcher) så har Vitryssland bara förlorat en match och släppt in endast tre mål. Dock har inte motståndet (förutom den mållösa matchen mot Frankrike och 0-1 mot Spanien 2015) varit det bästa.

Sverige är revanschsuget och har fortfarande en topp två-placering i sina egna händer. Kanske är det bra att få in någon ny hungrig i anfallet?

Jag testar Sverige som vinnare till 1.68 på NordicBet. Skaffa konto + bonus här.

U2.5 mål kan

BB

 

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.