Uruguay - Portugal -
Speltips

Uruguay – Portugal

Fotboll
Spelmarknad:
Uruguay - Portugal
Tips:
Uruguay att gå vidare
Odds:
1.88
Spelstopp:
30 June 20.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Hua, nu börjar åttondelsfinalerna och pirret ökar direkt! På tisdag är det dags för Sverige *pirr! pirr! megapirr!*. HUA!

Men vi kör igång med Frankrike-Argentina och Uruguay-Portugal. Två riktigt tuffa och ovissa matcher. Dagens spelförslag hamnar tillslut i den andra matchen.

Portugal slutade tillslut tvåa i grupp B, men var faktiskt nära att åka ut när Iran pressade på slutet av sista gruppspelsmatchen. Man gjorde det bra i premiären mot Spanien, men sen har det sett sådär ut. Ett lite skakat Portugal, och eventuellt även skadat. För viktiga Carvalho på mitten kan saknas pga skada, men inte helt hundra på att han missar.

 

Förresten, mitt stryktipsförslag har du här.

 

Uruguay hamnade ju i VM:s lättaste grupp och imponerande inte nämnvärt mot Eygpten och Saudiarabien, trots vinster, men desto bättre mot Ryssland i sista gruppmatchen. Visst, Portugal har Ronaldo, men när han försvinner ur matcher är det inte många som kan kliva in. Det skulle vara Quaresma isåfall.

I Uruguay så tjatas det mycket om Cavani/Suarez, och med all rätta. Anfallsduon är kanske VM:s giftigaste och kanske kan deras rutin och kapacitet vara avgörande i den här matchen.

Jag spelar på att Uruguay går vidare till 1.88 på Unibet. Ta rygg här.

 

Stryktipset idag! Kupongen har du här.

 

BB

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.