Uncle Drew Show - Tippat.se
Speltips

Uncle Drew show

Sport
Spelmarknad:
Cavaliers vs Hawks
Tips:
1
Odds:
2.2
Spelstopp:
27 December 01.05
Spela här!
Världens största oddsbörs!

Gårdagen bjöd på ett par riktiga toppmatcher från världens bästa basketliga, och vårt största spel satt när Bulls spöade skiten ur Nets. Idag så har vi en fantastik dag att se fram emot. Det är fotboll från Premier League, hockey från JVM och SHL, bland annat. Jag har ett bra spel från NBA, lite kryddspel från JVM och en chansning från SHL på lager.

Kyrie “Uncle Drew” Irving tar emot Atlanta Hawks med sitt Cleveland Cavaliers till Atlanta. Cavaliers har haft en tung säsong och det verkar onekligen som att det tankar för att komma åt förstavalet i sommarens draft, som är laddad med potentiella superstjärnor. Atlanta har gått förvånansvärt bra den här säsongen och återfinns på tredje plats i den östra konferensen. Det här säger dock inte så mycket då det bara finns två bra lag i öst. De haft lite problem med defensiven de senaste matcherna samtidigt som Kyrie har spelat sin bästa basket på väldigt länge. Jag tror att Uncle Drew har storchans när Cleveland tar en skrällseger hemma mot Atlanta. Vinst för Cavaliers ger runt 2.20 hos Betfair.

——-

JVM drar igång och Sverige möter Schweiz i öppningsmatchen. Sverige är naturligtvis storfavoriter men Schweiz är svårbedömda. Det här är en repris från VM-finalen i våras och Schweiz har något väldigt bra på gång. Jag tror att Sverige vinner, men jag gillar inte oddsen så jag tror att jag avstår matchspel tills att matchen kommit igång.  Det finns dock lite specialspel som jag är sugen att testa. Jag är lite rädd för att Filip Forsberg kommer vilja göra alldeles för mycket själv. Och om han tror att hans klubba-skridsko-fint kommer funka på Mirco Müller så får han nog tänka om. Jag spelar att Forsberg inte gör mål till 1.91 samt att André Burakovsky gör mål till 1.83. Båda oddsen från Betsafe.

——-

Själv spenderar jag eftermiddagen i Rosenlundsha.. förlåt, Kinnarps Arena. Hv71 tar emot Linköpings HC. Det är ganska svårt att förutse matchbilden här, men det mesta talar för en jämn match. Jag tror att Pär Arlbrandt avgör på straffar. Det skulle kännas passande för Hv71 den här säsongen. Den förlorade sonen avgör mot sin moderklubb. Det är lite Tyrion Lannister över Pär Arlbrandt. Båda är dvärgar vars egna familjer var ganska missnöjda med dom, men egentligen är de ganska bra. Krysset ger 3.75 hos Betsafe.

Spela här!
Världens största oddsbörs!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.