Speltips | UFC 205 Alvarez mot McGregor | TIppat

UFC intar Madison Square Garden och de gör det med den största galan någonsin. VI bjuder på odds, speltips och bonusar inför samtliga matcher på huvudkortet.

Sätt in 500 kr och spela för 1500 kr på UFC 205 hos Unibet här!

Eddie Alvarez mot Conor McGregor

conor mcgregor ufc 205Vi börjar med den största och mest spännande matchen. Eddie Alvarez mot Conor McGregor. Conor är den största stjärna som MMA någonsin har sett och nu kan han skriva historia. Om han vinner blir han den första UFC-fajtern som håller bältet i två viktklasser samtidigt. Inför matchen är känslan att irländaren har väldigt bra möjligheter till att återigen skriva in sig i historieböckerna.

McGregor är den mer intelligenta fightern, han har bättre räckvidd och han vet precis vad Eddie Alvarez kommer att göra. Eddie är farlig men jag tror att det är mycket goda möjligheter till att Conor lyckas plocka isär honom. Conor vinner på knock i andra.

Rak vinst för Conor betalar 1.57 gånger pengarna och vinst i andra ronden betalar 7.00 gånger. Båda oddsen spelas hos unibet.com.

UFC 205 Prelims

Innan vi ger oss på resten av huvudkortets matcher kan vi väl ta en sekund och titta på vilket sinnessjukt jävla matchkort som UFC har satt ihop. Under förmatcherna bjuds vi bland annat på Rashad Evans mot Tim Kennedy, Khabib Nurmagomedov mot Michael Johnson och Jeremy Stephens mot Frankie Edgar.

Tre matcher som hade kunnat vara “main event” på vilket FOX-kort som helst utan att någon höjt på ögonbrynen. Känslan inför de här tre matcherna är dock att det bli ganska komfortabla favoritsegrar och jag ser inga speciellt roliga odds. En trippel med Kennedy, Khabib och Edgar betalar lite mer än dubbla pengen och det kan vara en kul öppningslapp.

Miesha Tate mot Raquel Pennington

Huvudkortet börjar med Miesha Tate mot Raquel Pennington. Den forna mästarinnan är favorit, men jag har en känsla av att UFC 205 kan öppna med en skräll. Raquel Pennington är ingen duvunge på något sätt och om hon kan öppna starkt finns det goda chanser till att hon skakar Tate tidigt. Lyckas hon med det har hon goda möjligheter till att få en tidig seger och jag testar Raquel Pennington till 2.50 gånger pengarna.

Oddset kommer från unibet.com

Donald “Cowboy” Cerrone mot Kelvin Gastelum

Kelvin Gastelum är ett av de mest intressanta namnen inom UFC. Tjugofemåringen vann säsong sjutton av The Ultimate Fighter genom att besegra Uriah Hall i finalen och hans enda förluster inom organisationen har kommit mot Tyron Woodley och Neil Magny, som båda är fantastiska fighters.

Nu ställs han inför sitt tuffaste prov någonsin. Donald “Cowboy” Cerrone har sett imponerande ut sedan han förlorade mot Rafael Dos Anjos i december förra året.

Känslan här är att Cerrones räckvidd och hans fantastiska kickboxning blir för mycket för Gastelum och jag lirar Cowboy till 1.65 hos unibet.com.

Chris Weidman mot Yoel “Soldier of God” Romero

Yoel RomeroHär tror jag att vi hittar galans bästa spel. Chris Weidman är en väldigt duktigt fighter men jag tror att han har väldigt tuff uppgift här. Yoel Romero är en brottare i världsklass som köper sina kosttillskott på ett litet apotek strax utanför Tijuana. Det är ingen bra kombination för Chris Weidman.

Weidman kommer från en tuff förlust mot Luke Rockhold och en allvarlig skada och jag gillar inte hans chanser alls här. Unibet.com betalar 2.40 på att Yoel “Soldier of God” Romero vinner och det borde vara ett bra spel.

Joanna Jedrzejczyk mot Karolina Kowalkiewicz

När det pratas om vem som är bäst “Pound for Pound” i UFC brukar Demetrious Johnson, Dominick Cruz och Conor Mcgregor nännas först. Det är tre bra val men att inte nämna Joanna Jedrzejczyk är respektlöst. Polskan är organisationens bästa striker och hon gör slarvsylta av alla i sin division. Joanna vinner den här matcher, frågan är bara hur.

När man väger in på 52 kg är det svårt att få knockoutkraft i slagen och jag tror det finns hyfsade möjligheter till ett enälligt domslut för Joanna här. Unibet.com ger oss 1.83 på att Joanna vinner via domslut och det är bra.

Tyron Woodley mot Stephen “Wonderboy” Thompson

Det här är en intressant match där mästaren går in som kraftig underdog. Det råder ingen tvekan om att Stephen Thompson är den bästa fightern här, men Woodley har fruktansvärt bra kraft i slagen. Han kan fälla vem som helst och frågan är hur ofta han lyckas träffa Thompson med sin tunga höger. Vi får 3.75 på att Woodley vinner via avslut och det känns som ett relativt troligt scenario.

Tyron Woodley via avslut till 3.75 spelas hos unibet.com

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.