Speltips | Tyskland mot Sverige | Handbolls-EM
Speltips

Tyskland mot Sverige Handboll

Handboll, EM
Spelmarknad:
Tyskland - Sverige
Tips:
1
Odds:
1.83
Spelstopp:
18 January 20:30
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Sverige tar sig an Tyskland i Handbolls-EM och jag tror att de svenska herrarna kommer få det väldigt tufft. Nordicbet betalar 1.83 på Tyskland och det känns som det bästa spelet inför kvällens match.

Spela på Handbolls-EM hos Nordicbet med 1000 kr i bonus här!

Staffan Olsson och Ola Lindgren plockade med sig en ung och orutinerad trupp till EM-slutspelet som spelas i Polen just nu. Den bristande rutinen gjorde sig påmind i första matchen och Sverige kom undan med hjärtat i halsgropen när de besegrade Slovenien med 23 – 21.

Sverige är mitt i ett generationsskifte och känslan inför turneringen var att det var mot Slovenien man skulle ta sina poäng. Ikväll väntar Tyskland, vilket är en mycket tuffare uppgift. Tyskland höll ganska jämna steg med Spanien och jag tror faktiskt att det är klasskillnad mellan lagen ikväll.

Nordicbet betalar 1.83 på Tyskland och utan att vara någon handbollsexpert överhuvudtaget skulle jag säga att 1.50 är ett rimligare odds. Sverige är med för att få med sig lite erfarenhet inför OS-kvalet senare i år och för att känna på det internationella tempot.

Tyskland vinner med 35 – 27.

Matchen drar 20:30 och ni ser den på TV3.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.