Speltips | Tyskland mot Argentina | Träningsmatch Fotboll
Speltips

Tyskland mot Argentina

Fotboll
Spelmarknad:
Tyskland vs Argentina
Tips:
1
Odds:
1.85
Spelstopp:
3 September 20.45
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Eftersom det inte spelas någon riktig fotboll den här veckan så får vi nöja oss med träningslandskamper och EM-kval. De här matcherna är ofta ganska svårlästa eftersom det är svårt att veta vilka lag som länderna ställer upp med och hur mycket speltid som stjärnorna kommer att få. Jag tror dock att jag har hittat ett fint spel i Tyskland. Argentina är i Düsseldorf för en repris av VM-finalen och vi får utmärkta 1.85 hos Tyskland.

götzegoal

Argentina kommer till spel utan Lionel Messi, vilket är ett väldigt stort avbräck för dem. De har dessutom skador på Palacio, Maxi Rodriguez, Garay och Lavezzis medverkan är tveksam. Även tyskarna har lite skadebekymmer. De sakanar bland annat Bastian Schweinsteiger (skadebekymmer) samt  Phillip Lahm och Miroslav Klose som la landslagströjan på hyllan efter VM. Tyskland har dock en oerhörd bredd i sin trupp och kan mönstra en väldigt slagkraftig elva även om de kastar in ett par “reserver”.

Min känsla inför den här matchen är att hemmaplan och Tysklands bredd blir avgörande här. De vill göra en bra insats framför publiken i Düsseldorf samtidigt som jag har svårt att se hur Argentinas spelare ska kunna tända till på riktigt. Att Tyskland vinner matchen ger som sagt 1.85 på Bet365 vilket är mycket bra.

 

bet365

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.