Trelleborg - Helsingborg -
Speltips

Trelleborg – Helsingborg

Fotboll
Spelmarknad:
Trelleborg - Helsingborg
Tips:
Ö2.5 mål
Odds:
1.82
Spelstopp:
29 August 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Det är mer än ett prestigefullt Skånederby. Vid eventuellt vinst så går det vinnande laget nämligen förbi Falkenberg och upp på kvalplats till Allsvenskan. Det är inte många omgångar kvar nu så nu gäller fanemig att tagga till!

Bara en hemmaförlust för TFF den här säsongen och den kom typiskt nog mot tabelljumbon Gefle. Nu lär man vara laddade när kanske den viktigaste matchen för säsongen spelas på Vångavallen.

Helsingborg känns ganska uddlöst för tillfället. På de fyra senaste matcherna har man gjort tre mål, varav två borta mot Norrby i den 2-3-förlusten. Dessutom har man blivit nollade av båda bottengängen Frej och Åtvidaberg. TFF har dock släppt in mål i åtta raka hemmamatcher, och det är ju positivt för gästerna. Inte lika positivt för Hif är att TFF vunnit sex av dessa matcher ändå (+1 torsk och 1 kryss).

Många mål framåt för TFF som har gjort tre mål i snitt på de fyra senaste hemmamatcherna. De sju senaste ligamatcherna har slutat i fler än totalt två mål. Hif har spelat tio bortamatcher i Superettan den här säsongen – endast tre har slutat under totalt tre mål.

Jag testar Ö2.5 mål till 1.82 på Unibet. Ska konto + fläskig bonus här.

BB

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.