Dagens speltips | Tottenham mot WBA | Premier League
Speltips

Tottenham mot WBA

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Tottenham - WBA
Tips:
1a utan insläppt, NEJ
Odds:
1.82
Spelstopp:
14 January 13:30
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Tottenham tar sig an WBA på hemmaplan och vi testar ett litet specialspel. Vi får 1.82 på att Spurs inte vinner utan att släppa in mål hos Unibet. Förtydligande av vad spelet innebär kommer inne i artikeln.

Sätt in 500 kronor och spela med 1500 kronor hos Unibet här!

Vi kan börja med att konstatera att Tottenham har varit fruktansvärt bra en här säsongen. En tredjeplats och 14 insläppta mål efter 20 omgångar är imponerande och de borde inte ha några problem med att hämta tre nya poäng hemma mot WBA. Även om Tottenham är oerhört bra defensivt är jag inte det minsta säker på att de håller nollan här. West Bromwich är starkare än vad många trodde och deras offensiv har sett giftig ut.

Vårt spel betyder alltså att vi får 1.82 gånger insatsen på samtliga slutresultat bortsett från att Tottenham vinner samtidigt som de håller nollan. Det finns naturligtvis en viss möjlighet att Spurs dominerar totalt och vinner med 2 – 0 utan att tillåta något skott på mål, men den möjligheten är inte alls så stor som oddsen indikerar, om ni frågar oss. Och det har ni ju gjort.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.