Speltips |Tottenham Hotspurs mot Nottingham Forest | 24e sep
Speltips

Tottenham mot Nottingham Forest

Fotboll
Spelmarknad:
Tottenham - Nottingham
Tips:
2
Odds:
5.75
Spelstopp:
24 September 20.45
Spela här!
Ingen sportbonus

Tottenham tar sig an Nottingham i ligacupen och om ni tror att det blir en promenad i parken för Hotspurs så tror ni fel. Nottingham har fått en ny sheriff och med Stuart Pearce vid rodret är laget fortfarande obesegrade i ligan.

Bet365 betalar 5.75 gånger insatsen om Nottingham skulle vinna och det är ett odds som vi måste prova. Rygga spelet här.

Tottenham Hotspurs har blandat och gett en hel del säsongen. De spelade ut QPR och såg rätt okej ut mot West Ham. Samtidigt blev de förnedrade av Liverpool och senast mot WBA var dom oerhört dåliga. Laget har dessutom en viktig match mot Arsenal i helgen följt av Europa League kommande vecka. Det här bör betyda att en hel del rotationsspelare får chansen mot Nottingham och det tror jag att Stuart Pearce kommer utnyttja till fullo.

För Nottingham är det här en stormatch. De möter ett storlag och har chansen att avancera i en cup som de faktiskt kan gå långt i. Som det ser ut nu kommer de att rulla hem andraligan i England utan större problem och då är all erfarenhet som de kan få mot Premier League-lag väldigt nyttig. Nottingham har spelat åtta matcher i ligan, gjort 17 mål och bara släppt in sju. De har hittat rätt med nye mittbacken Michael Mancienne och framåt så öser Britt Assombalonga in mål.

Nottingham vinner den här och går vidare i en cup som Tottenham inte har något vidare intresse av.

Med lite tur får vi kanske se den här minen från Stuart Peace efter att hans Nottingham slår ut Tottenham
Screen Shot 2014-09-23 at 14.39.07

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.