Speltips | Tottenham mot Leicester | Tippat
Speltips

Tottenham mot Leicester

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Tottenham - Leicester
Tips:
1
Odds:
1.80
Spelstopp:
13 January 21:00
Spela här!
Sänds på Viasat Sport kl. 20:45

Tottenham tar emot Leicester City hemma på White Hart Lane. Succélaget Leicester kommer troligen få det tuffare nu än i 2-2 matchen i FA-cupen.

Prova William Hill – 1000 kronor i bonus med kod SVWH

Tottenham och Leicester möttes den 10 januari i FA-cupen. Matchen slutade 2-2. Men det var två lag som spelade med b-uppställningar. Tottenham hade bara 4-5 ordinarie startspelare i elvan. Det blir helt andra lag som ställs mot varandra i kväll och det är fördel Tottenham.

Julskinkan satte sig nämligen lite på tvären för Leicester som har tappat lite fart sedan jul. Torsk borta mot Liverpool och sedan två kryss mot Manchester City och Bournemouth är ingen katastrof. Men senast Leicester gick tre raka PL-matcher utan vinst var i mars 2015. Sedan har vi naturligtvis den stora skadesnackisen i Leicesters anfallsess Jamie Vardy. Han är tveksam till spel efter sina ljumskproblem och det är så klart ett tungt avbräck.

Det kommer bli svårt för Leicester att överraska Tottenham i kväll som är ett lag som fått upp farten. De senaste 15 matcherna har man förlorat en, vunnit nio och spela lika fem. Gör man jobbet mot Leicester och tar sina tre pinnar så kopplar man ett ännu bättre häng på toppen än vad man redan har. Då kommer Leicester stå på 40 poäng och Tottenham på 39. Trenderna i laget talar för Tottenham och frågetecknet för Vardy understryker det. 1.80 på hemmavinst känns bra. Oddset kommer från William Hill.

 

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.