Speltips | Tottenham mot Borussia Dortmund | 17/3 Europa League
Speltips

Tottenham mot Borussia Dortmund

Fotboll, Europa League
Spelmarknad:
Tottenham - Borussia Dortmund
Tips:
X, borta inget spel
Odds:
1.94
Spelstopp:
17 March 21:05
Spela här!
Sveriges tuffaste spelbolag
Sänds 21:05 på Eurosport 2

Tottenham har en otroligt tuff uppgift att vända på steken mot Borussia Dortmund. Det kommer inte hända men det finns bra värde att spela på den här matchen.

Borussia Dortmund är ett betydligt bättre gäng än vad Tottenham är. Det såg vi inte minst i första matchen där Dortmund vann med klara 3-0. Tottenham vilade spelare och det tycker jag att de gjorde rätt i. Premier League är viktigare. Inte för att PL är en större titel än CL, men det är mycket rimligare för Tottenham att bärga ligan. Så det är helt rätt prioriterat. Det blir omöjligt att ställa upp med en b-elva i kväll med motiveringen att man i princip redan är ute ur CL. Det finns ju alltid en liten chans att man går vidare och Mauricio Pochettino kommer inte komma undan med för mycket rotation i elvan. Han måste åtminstone visa White Hart Lane att man vill vinna den här matchen.

Kryss, bortavinst inget spel

För att se på matchen nyktert och objektivt – det finns inte på kartan att Borussia Dortmund tappar det här. Men är inte tyskarna väl stora favoriter att vinna? Spelbolagen betalar 2.10-2.15 gånger pengarna på att Borussia Dortmund vinner och jag tycker det verkar skevt. Man behöver ju inte vinna den här matchen. 0-0, 1-1, 2-2 eller till och med en torsk med en eller två bollar går bra det med. Jag tror att vi får se en kryssmatch och spelet X med pengarna tillbaka vid bortavinst till 1.94 hos Bethard skickar jag in pengarna på.

 

Spela här!
Sveriges tuffaste spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.