Dagens Speltips | Tottenham mot Besiktas | Europa League
Speltips

Tottenham mot Besiktas

Fotboll
Spelmarknad:
Tottenham - Besiktas
Tips:
2
Odds:
5.65
Spelstopp:
2 October 21.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Dagens speltips hittar jag på White Hart Lane i London där Besiktas är på besök. Besiktas får nöja sig med spel i Europa League efter att Arsenal slagit ut dem i kvalet till Champions League. Turkarna gjorde dock två bra matcher mot Arsenal och jag har ganska svårt att se hur Tottenham ska kunna få hål på Besiktas. Slaven Bilic har ett väldigt disciplinerat lag och de kommer inte att ge Tottenham någonting gratis och med tanke på det här så tycker jag oddsen ligger helt snett.

Jag spelar Besiktas till 5.65 hos Unibet. Det här ser ut som ett jättebra odds i mina ögon och om du vill rygga kan du göra det genom att klicka på det här länken. Om du inte redan har ett konto hos Unibet kan du dessutom få en bonus på 1200 spänn.

Personligen hade jag lite högre förhoppningar för Tottenham den här säsongen. Jag gillar det de försöker göra med sitt lagbygge, men det känns som att den sista pusselbiten saknas.De har spelat bra mot dåliga lag, men när motståndet tuffat till sig känns det som att de har vikt ner sig lite. De såg visserligen ganska bra ut mot Arsenal, men det var för att de satte sitt försvarsspel väldigt bra. I kväll kommer de behöva föra matchen och jag tror inte att de har den kvalité som krävs för att 1.62 på hemmavinsten ska vara rimligt.

Besiktas håller tätt och vinner med 1 – 0 efter att ha nickat en hörna i minut 72.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.