Dagens speltips | Tottenham mot Arsenal | Premier League
Speltips

Tottenham mot Arsenal

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Tottenham - Arsenal
Tips:
X
Odds:
3.40
Spelstopp:
5 March 13:45
Spela här!

Det är dags för det viktigaste derbyt i norra London på flera år. Det här är en match som mycket väl kan avgöra vilket lag som får lyfta bucklan efter 38 omgångar. Det här kommer att bli jämnt och jag tror att de lagen delar på poängen här väldigt ofta.

Spela X till 3.45 med en gratis hundring hos mobilbet.com här!

Om vi tittar på resultaten från tidigare i veckan ser det inte ut som något av lagen är intresserade av att vinna ligan. Med Leicesters poängtapp färskt i minnet bestämde sig Arsenal, Tottenham och Manchester City och lät Vardy & Co dra ifrån i toppen trots att de tappade poäng mot WBA.

Det finns en del som talar för Tottenham här. Arsenal saknar både duktiga backen Laurent Koscielny och supermålvakten Petr Cech. Två tunga avbräck som kan bli väldigt kostsamma. Jag tror dock inte att Arsenal går mållösa från den här matchen. De har alldeles för bra offensiv för att de inte ska peta in en boll bakom Hugo Lloris.

Petr ChechJag tror att Tottenham har hyfsad vinstchans här, men jag gillar oddset på kryss bättre än raka ettan. 3.40 betyder att vi behöver ungefär 30 % sannolikhet för att lagen ska dela på poängen och jag tror definitivt att vi är på rätt sida sannolikheten i det här fallet. Speciellt när man tänker på att båda lagen är oerhört rädda för att vinna titeln.

Dan Hjelm i kassen missar matchen vilket är oerhört tungt för Gunners!

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.