Speltips | Toronto Raptors mot Detroit Pistons | NBA
Speltips

Toronto Raptors mot Detroit Pistons

Basket
Spelmarknad:
Raptors - Pistons
Tips:
Pistons +6
Odds:
1.91
Spelstopp:
13 January 01.30
Spela här!

Det är tunt på sportfronten idag. Bortsett från en uppvisningsmatch med Roger Federer så är det ingenting att hurra för och vi får titta på nattens sport istället. Världens bästa basketliga rullar vidare och jag tror mig hittat ett bra spel inför matchen mellan Toronto Raptors och Detroit Pistons i Air Canada Center. Bortalaget har haft en rejäl formtopp den senaste tiden och jag tror att de har en ganska bra chans att hålla nere siffrorna här. Pistons +6 betalar 1.91 och med tanke på hur lagen har spelat den senaste tiden så känns det klart spelvärt.

Oddset kommer från betsafe.com.

Toronto började säsongen riktigt bra men spelet har haltat lite den senaste tiden och de är just nu 3.5 vinster bakom Atlanta Hawks. De har dessutom bara vunnit hälften av sina tio senaste matcher. Alldeles för dåligt för ett topplag i öst.

Som jag skrev inför matchen mellan Detroit Pistons och Atlanta Hawks förra veckan så ser Detroit ut som ett helt nytt lag sedan de släppte Josh Smith. De förlorade visserligen mot Hawks men de har vunnit sex av sju sedan de släppte Smith. Detroit är heta just nu och jag tror att Toronto får det tufft mot ett energifyllt Pistons.

Hemmalaget vinner antagligen men hcp-linan ligger alldeles för högt. 101 – 99 till Raptors.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.