Speltips | Toronto mot Dallas | NHL
Speltips

Toronto mot Dallas

Hockey
Spelmarknad:
Toronto - Dallas
Tips:
Dallas -1.5
Odds:
2.67
Spelstopp:
3 November 01.35
Spela här!

NHL är i full gång och idag har vi ett kanonodds från matchen mellan Toronto och Dallas. Mobilbet betalar 2.67 på att Dallas vinner med åtminstone två mål och det borde dom göra väldigt ofta.

Spela på NHL hos Mobilbet med en gratis hundring här!

Dallas Stars har börjat säsongen oerhört starkt. De har nio vinster och bara två förluster på sina elva inledande matcher. Jamie Benn och Tyler Seguin ligger etta respektive tvåa i poängligan och laget ser starkt ut. Toronto Maple Leafs är rake motsatsen. De har tagit fyra poäng på sina tio inledande matcher och det flesta är väl medvetna om att de kommer harva i bottenträsket under hela säsongen.

Dallas Stars har en tung offensiv och jag ser inte hur Toronto ska kunna stå emot trots fördelen av hemmaplan. Dallas vinner med 5 – 2 och vårt spel sitter med ganska god marginal. Att John Klingberg gör första målet betalar 27.00 gånger pengarna och det är lite kul. Klingberg har snittat en poäng per match och även om han framförallt spelar fram till mål tror jag han har en hyfsat bra chans på att få göra första målet.

Gör John Klingberg första målet? Till 27 gånger pengarna är det värt en liten slant.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.