Speltips | Maple Leafs mot Capitals | NHL
Speltips

Toronto Maple Leafs mot Washington Capitals

Hockey
Spelmarknad:
Maple Leafs - Capitals
Tips:
1
Odds:
2.50
Spelstopp:
8 January 01.00
Spela här!
Ingen sportbonus

JVM är över och Toronto Maple Leafs är tillbaka i Air Canada Center. I natt så är det Niklas Bäckström och hans Washington Capitals som kommer på besök och jag tror att Toronto har en riktigt bra chans här. Oddsen är helt jämna och 2.50 på hemmavinsten är riktigt bra. Det är Bet365 som erbjuder oddset, så vad väntar du på? Gör som Seth Rydell och öppna ett konto hos världens största spelbolag. Här öppnar du ditt konto.

Toronto gör en stor förändring inför matchen. tidigare i veckan så meddelade klubben att de sparkar huvudtränaren Randy Carlyle och låter Peter Horachek och Steve Spott ta över ansvaret till en ersättare har hittats. Det här gjordes enligt ledning för att de tyckte att formkurvan pekade åt fel håll och de kände att en drastisk åtgärd var nödvändig. Den här typen av förändringar är ganska vanliga och jag har till och med för mig att jag har sett någon studie på att lag som byter tränare ofta får en tillfällig formtopp. En sådan formtopp skulle vara behövlig för Toronto som förlorat sju av sina tio senaste matcher.

Washington däremot har en riktigt bra form. De har vunnit sju av sina tio senaste och haft två övertidsförluster. Poäng i nio av deras tio senaste alltså. Trots den fina formen så tror jag att de får det svårt i dag. Toronto vann enkelt senaste lagen möttes och med tanke på förändringarna som har skett i Toronto så tror jag att de har ett övertag. Det här är en viktig match för Toronto och det är ett utmärkt läge för att vända trenden.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.