Speltips | Tomas Berdych mot Dominic Thiem US Open 2/9
Speltips

Tomas Berdych mot Dominic Thiem

Tennis
Spelmarknad:
Tomas Berdych mot Dominic Thiem
Tips:
Thiem +5
Odds:
2.10
Spelstopp:
2 September 21.00
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Bra tennisspel igår. Ikväll spelar jag på matchen mellan Tomas Berdych mot Dominic Thiem, två spelare som aldrig tidigare mötts. En erfaren spelare från Tjeckien mot en yngre förmåga från Österrike i fjärde rundan av US Open. Det kan bli intressant.

Berdych är en spelare som jag i dagsläget har många frågetecken kring. De senaste månaderna har knappast gått på räls. Det jag sett av honom är inte i närheten av hans högstanivå. Här i US Open vann han över Hewitt i 3 set, Klizan i 5 set och Gabashvili i 3 set. Det som talar för Berdych är hans erfarenhet av Grand Slam och att han givetvis har en hög nivå när han vill och förmår sig ta fram den.

Dominic Thiem, som för övrigt fyller 21 år imorgon, har haft ett fantastiskt år. Folk lär i första hand komma ihåg att han slog Wawrinka i Madrid. Thiem har haft störst framgång på grus, men hade en supervecka i Flusing Meadows när han slog Ernests Gulbis och sedan Feliciano Lopez. Lopez har en stark serve men Thiem bröt hans serve inte färre än sex gånger.

Du får 1.28 hos Bet365 på att Berdych vinner vilket ingen borde spela på. Det är alldeles för lågt. Berdych är inte i sin bästa form och Thiem har alla förutsättningar att utmana. Han är ung, hungrig, har talang och spelar sitt livs tennis. Jag kör på handikappspelet Dominic Thiem +5 till 2.10 gånger pengarna*. Odds hos Bet365.

* Handikappspel går ut på att man väljer en vinnare som antingen har + eller – i handikapp. I det här fallet är det +5 games i handikapp för Dominic Thiem. Om resultatet skulle bli 6-7, 6-7 till Berdych är spelet ändå vunnit i och med att de fem gamen väger upp till Thiem (och min) fördel.

 

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.