Speltips | Tjeckien mot Tyskland | U21-EM 23 juni
Speltips

Tjeckien mot Tyskland (U21)

Fotboll
Spelmarknad:
Tjeckien - Tyskland
Tips:
2
Odds:
1.82
Spelstopp:
23 June 20.45
Spela här!

Spela på raka tvåan i matchen mellan Tjeckien och Tyskland i kvällens U21-EM. Betsafe ger 1.82 gånger pengarna på tyskarna.

Vad som helst kan hända i grupp A i U21-EM. Tyskland leder gruppen, men som synes kan det gå precis hur som helst.

1 Tyskland    2 1 1 0  4-1  4
2 Danmark    2 1 0 1  2-4  3
3 Tjeckien    2 1 0 1  5-2  3
4 Serbien    2 0 1 1  1-5  1

Tjeckien förlorade ju öppningsmatchen mot Danmark. Kanske var det nerver för sedan krossade man ju Serbien med 4-0. Det såg väldigt övertygande ut och om man kan spela likadant igen så kan man hota tyskarna i kväll.

Tyskland går vidare med en pinne ikväll. Men det är aldrig en bra idé att bara gå ut och försöka stänga igen butiken i 90 minuter och låta det andra laget föra boll. Det kommer Tyskland inte heller göra. Det är business as usual och de kommer gå framåt. Man kommer senast med en vinst med klara 3-0 mot Danmark.

Jag är som alla andra imponerad av Tjeckiens senaste prestation. Och visst, de har hemmafördel. Men jag tror på Tyskland. De är ett bättre gäng än vad Tjeckien är. Ett orosmoln är dock Liverpools Emre Can. Han fick utgå i matchen mot Danmark med en vadskada. Han ska vara tveksam till kvällens match. Men man står inte och faller med honom och jag tror att Tyskland visar att de är bättre. Visst, man går vidare om man kryssar men som alltid vill man gå etta ur gruppen och då är det bäst att man vinner.

Jag spelar på raka tvåan till 1.82 gånger pengarna. Oddset kommer från Betsafe.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.