Speltips | Tjeckien mot Sverige | Channel One Cup
Speltips

Tjeckien mot Sverige

Hockey
Spelmarknad:
Tjeckien - Sverige
Tips:
2
Odds:
2.60
Spelstopp:
18 December 18.30
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Det är dags för Channel One Cup och Sverige inleder med att möta Tjeckien i Prag. Med tanke på hur trupperna ser ut så skulle jag vilja ge Tre Kronor en ganska bra chans här, trots att Tjeckerna har fördel av hemmaplan. Betsson betalar 2.60 för sverigevinst och jag testar. Vill dock påpeka att jag inte går all in här. De här turneringarna är svårbedömda men med tanke på spelarnas kvalité så vill jag ge Sverige fördelen.

När lagen möttes i Karjala Tournament tidigare i år så gick matchen hela vägen till straffar. Det ser dock ut som att Tjeckien skickar ett lite mer rutinerat lag till den här turneringen jämfört med Karjala Tournament. Tittar vi på sättet som Tjeckien spelade på senast så tror jag att den här uttagningen kan ligga dom lite i fatet. Tjeckien spelade med en oerhört fart och energi och om de planerar att spela med samma spelstil så tror jag att de hade mått bra av en yngre trupp.

Även Sverige har gjort ett par ändringar i truppen. Vi får bland annat se Martin Thörnberg och superheta Johan Ryno som har dominerat i SHL den senaste månaden. Bortsett från Daniel Rahimi så tycker jag att Sverige har ett bra lag. De har en hel del spelskickliga backar och framåt så finns det flera spelare med spetskvalitéer. Men jag kan inte förstå vilken hållhake det är Rahimi har på Mårts. Han var bedrövlig i Karjala och från det jag har sett så har han inte imponerat speciellt mycket i SHL heller. Dagarna då det är en bra idé att basera ett backspel på att vara stor, dum och slå sarg ut är långt borta så i mina ögon är det bedrövligt att Pär Mårts envisas med Daniel Rahimi. Förhoppningsvis så har jag fel, men det kan jag inte tänka. Rahimi kommer att vara direkt ansvarig för åtminstone två bakåtmål den här turneringen.

Men som tur är så är hockey ett lagspel och skadan som Rahimi kan ställa till med är ganska begränsad,. Så trots hans närvaro så tror jag att Sverige har bra chans. De kan sätta hög press på Tjeckien och målvaktsduon med Karlsson och Nilsson är riktigt bra. Matchen börjar klockan 18.30 och sänds genom Viasats kanaler.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.