Adam Pinthorp | Titelavgörande i La Liga | Tippat
Speltips

Titelavgörande i La Liga

Fotboll, La Liga
Spelmarknad:
Titelracet
Tips:
1X2
Odds:
Olika
Spelstopp:
14 May 17:00
Spela här!

Sveriges främsta spanienkännare Adam Pinthorp är tillbaka med sina tankar inför sista omgången av La Liga. Det är två lag som är av intresse och båda spelar under lördagen. Inlägget presenteras som alltid i samarbete med betsafe.com.

Hämta tusen kronor att spela på avgörandet för hos Betsafe här!

Nu avgörs det – och Barça tar ligatiteln

Det är nu allting sätts på sin spets. Avgörandet har kommit. En ynka match återstår av ligasäsongen i Spanien – och guldstriden lever fortfarande i allra högsta grad.

Kan det egentligen bli bättre?

Inför förra omgången var förvisso även Atlético med i striden. Det hade varit maffigt om alla tre topplag krigade om titeln in på målsnöret. Nu är det giganterna, Barcelona och Real Madrid som gör upp. 

Granada mot Barcelona
Granada: 30.00
Oavgjort: 11.50
Barcelona: 1.07

Kommentar: Efter Barças formdipp med tre raka förluster – klubbens sämsta facit i ligan på över ett decennium – har Luis Enrique fått fart under fötterna på sitt manskap. Det tycks finnas en harmoni igen. Och hela stjärntrion har börjat göra mål – till och med en formsviktande Neymar. Att Granada vann mot Sevilla senast och säkrade nytt kontrakt gör förmodligen att Real Madrids hopp sjönk en aning. Det här ska inte bli något annat än Barça-seger. 

Spel: Barcelona.

Deportivo La Coruña mot Real Madrid
Deportivo: 15.50
Oavgjort: 7.75
Real Madrid: 1.16

Kommentar: Real Madrid brukar historiskt ha svårt på Riazor. Jag tror även det blir en klurig uppgift den här gången – och det finns ingenting att förlora. Real har varit på efterkälken hela säsongen och skulle Barça schabbla bort segern i Granada vore det förödande om Real Madrid inte tog chansen i A Coruña. Jag tror huvudstadslaget fixar tre poäng med nöd och näppe, och håller lillebror Atlético stången om andraplatsen. Men ingen ligatitel till Madrid – i år heller. Staden får nöja sig med att en Champions League-trofé landar snart.

Spel: Real Madrid. 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.