Dagens speltips | TIngsryds AIF mot Mora IK | Hockeyallsvenskan
Speltips

Tingsryds AIF mot Mora IK

Hockey
Spelmarknad:
TAIF - Mora IK
Tips:
1
Odds:
2.60
Spelstopp:
21 September 19.00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Mora IK har inlett säsongen på ett väldigt bra sätt. De har tagit 10 poäng på fyra matcher och toppar tabellen. Jag tror dock att dalkarlarna åker på sin första förlust för säsongen och testar Tingsryd till 2.60 gånger pengarna.

Oddset kommer från Nordicbet, som är ett av de bättre boalgen på spel från Hockeyallsvenskan.

Spela på hockeyallsvenskan med 1000 kronor extra hos Nordicbet!

Mora IK är fortfarande obesegrade i Hockeyallsvenskan och de har spelat väldigt inspirerat. De kommer från två raka trepoängare och det är naturligt att de är favoriter mot nykomlingen Tingsryd. Jag tycker dock att Smålänningarna såg väldigt bra ut mot AIK förra veckan och de verkar vara bekväma hemma i Nelson Garden Arena. TAIF förlorade stort borta mot Asplöven i lördags, men jag tycker inte att vi behöver lägga speciellt stor vikt vid det resultatet. Det är helt andra förutsättningar ikväll och nu är det Mora som kommer till matchen med en lång bussresa i benen.

Screen Shot 2015-09-21 at 09.42.38

Mora vann senast mot Vita Hästen men spelet lämnade en hel del åt fantasin och om inte Jacob Johansson i målet storspelat är det troligt att Vita Hästen hade gått segrande ur bataljen. Det är naturligtvis viktigt med ett bra målvaktsspel men det går inte att rida på en het målvakt alltför länge. Mora har överpresterat oerhört i inledningen av säsongen. De har gjort mål på mer än 13 % av sina skott vilket är ohållbart och deras räddningsprocent är även den skyhög. Det har spelats för lite matcher för att kunna göra några jättebra slutsatser men räkna med att det kommer en reaktion för Mora snart och när det gör kommer jag att stå med plånboken i högsta hugg och hämta ut vinsterna!

Mora IK tränas av Jeremy Colliton. Colliton, här i Bridgeport Sound Tigers tröja, är bara 30 år gammal men av Sveriges hetaste tränare. Fyra raka vinster imponerar men idag blir det tufft för dalkarlarna när de ska försöka slå ner TIngsryd.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.