Dagens speltips | Tingsryd mot Modo | Hockeyallsvenskan
Speltips

Tingsryd mot Modo

Ishockey, Hockeyallsvenskan
Spelmarknad:
Tingsryd - Modo
Tips:
2
Odds:
3.25
Spelstopp:
7 November 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Idag har vi match mellan Tingsryd och Modo på schemat och jag tycker att oddsen på Modo ser intressanta ut. Nordicbet.com ger oss 3.25 gånger pengarna på att bortalaget vinner och jag testar.

Få 1000 kr i bonus hos Nordicbet här!

Tingsryd har öppnat starkt och ligger för närvarande trea i den hockeyallsvenska tabellen. Det är ingen tvekan om att Tingsryd har den kapacitet som krävs för att vara upp i toppen när vi summerar ligaspelet, men vi ska inte heller blunda för att de fått väldigt mycket studsar med sig. Smålänningarna har gjort mål på en väldigt stor procent av sina skott och rimligtvis borde de få lite problem med skyttet närmsta tiden.

Modo har öppnat svagt. Den klassiska klubben har bara tagit 18 poäng på de 15 första matcherna och det är naturligtvis inte godkänt. De sköt sig själva i foten när de lät Andreas Johansson vara kvar i båset och det kommer bli svårt att gå upp till SHL. Trots att de har Sveriges sämsta tränare tror jag att de kommer klättra lite i tabellen den närmsta tiden och tre poäng borta mot Tingsryd känns som en bra start.

Oddset vi får av Nordicbet betyder att Modo behöver lite mer än 30 % vinstchans och det tror jag definitivt att de har. 

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.