Speltips | Tingsryd mot Björklöven | Hockeyallsvenskan
Speltips

Tingsryd mot Björklöven

Hockey
Spelmarknad:
Tingsryd - Björklöven
Tips:
1
Odds:
2.20
Spelstopp:
10 November 19.00
Spela här!

Nykomlingen Tingsryd är riktigt starka just nu, och jag ser inte varför de skulle plana ut. I kväll möter de ett mediokert Björklöven på hemmaplan och jag tror de har väldigt goda chanser till tre poäng. Mobilbet betalar 2.20 gånger insatsen när Tingsryd vinner och jag tror det är ett kanonläge.

Få hundra spänn att spela på Tingsryd för här!

Screen Shot 2015-11-10 at 10.22.44

Förra året var Vita Hästen en oerhört pigg nykomling i Hockeyallsvenskan. I år är det Tingsryd som tar ligan med storm men till skillnad från Vita Hästen i fjol ser jag inga tecken på att Tingsryd kommer att plana ut. De har ett gediget spel, gör mål på en rimlig procent av sina skott och målvaktsspelet ligger där det ska. I fjol var Axel Brage i Vita Hästen sinnessjukt bra och det var bara en tidsfråga innan de skulle ramla neråt i tabellen. Tingsryd gör allting rätt och nu möter de ett mediokert Björklöven som får göra en lång resa ner till de småländska skogarna.

Det här är ett utmärkt läge för Tingsryd att passera Västerås på andraplatsen.

Tingsryds AIF har länge varit en talangfabrik. Nu kan den klassiska klubben vara påväg uppåt i ligasystemet. Här ser vi Oliver Ekman Larsson i TAIF-tröjan

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.