Dagens Speltips | Timrå mot Mora | Hockeyallsvenskan
Speltips

Timrå mot Mora

Hockey
Spelmarknad:
Timrå - Mora
Tips:
1
Odds:
2.08
Spelstopp:
10 September 18.30
Spela här!

Det är inte bara SHL som drar igång i kväll. Även Hockeyallsvenskan drar igång, och det med en intressant match. Timrå tar sig an Mora hemma i E.ON Arena och det är två väldigt annorlunda lagbyggen som ställs mot varandra. Timrå IK har ligans yngsta lag och gör en tydlig satsning på att bygga ett stabilt lag som ska kunna vara med och konkurrera om en plats i SHL om ett par säsonger. Vad Mora håller på med är det många som undrar över. Det känns onekligen som att de har spenderat stora delar av sommaren på eliteprospects.com för att hitta spelare som kan hjälpa dem till en av de två extraplatser till SHL som dyker upp till våren.

Det här är sällan ett bra recept och jag tror att åtminstone ett par av Moras värvningar kommer att floppa. Det har även funnits tendenser om det här på försäsongen där resultaten uteblivit för Mora. Laget förlorade bland annat med 4 – 1 mot just Timrå i en försäsongsturnering.

Timrå har fortfarande ett par steg kvar innan de kan räknas till topplagen av Hockeyallsvenskan. Jag är dock övertygad om att de kommer få en bra start på säsongen. Mora är ett överkomligt motstånd och fördeen av hemmaplan ska kunna fälla avgörandet idag. Redbet har just nu 2.08 på timråvinst, vilket är klart spelvärt.

Rygga dagens speltips på Redbet så är du dessutom med och tävlar om €500 i deras King of Odds-kampanj som pågår under september.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.