Timrå IK mot Vita Hästen -
Speltips

Timrå IK mot Vita Hästen

Hockey
Spelmarknad:
Timrå - Vita Hästen
Tips:
X
Odds:
4.00
Spelstopp:
16 December 19.00
Spela här!
Ingen sportbonus

Timrå IK har en jobbig säsong i Hockeyallsvenskan och laget ligger just nu sist i tabellen. I kväll möter de Vita Hästen och jag har en känsla av att det här kommer att bli en väldigt tät match. Världens största spelbolag, Bet365, ger oss fyra gånger pengarna på att det är oavgjort efter 60 minuter. Vill ni öppna ett konto hos Bet365 så klickar ni här.

Vita Hästen är nykomling i Hockeyallsvenskan och laget inledde säsongen oerhört bra. De hade en målvaktsduo som stod på huvudet och laget ledde ligan relativt länge. Den senaste tiden har det dock gått lite tyngre och Hästen har halkat ner till en sjätteplats.Vita Hästen kommer till kvällens match med en tung förlust mot Oskarshamn i ryggen. Oskarshamn ryckte ifrån snabbt och Vita Hästen lyckades aldrig vända på den besvärliga situation som de satte sig i.

Timrå IK har det som sagt väldigt tungt just nu och det är inte mycket som stämmer. De har två raka förluster och de är ganska fast förankrade i botten. Men ikväll har de fördel av hemmaplan och de möter ett lag som hade ganska tufft med ett skadeskjutet Almtuna förra veckan. Jag tror Timrå har en bra chans på poäng här och 4.00 på att det blir övertid känns klart intressant.

JBR

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.