Dagens speltips | TImrå IK mot Almtuna IS | Hockeyallsvenskan
Speltips

Timrå IK mot Almtuna IS

Hockey
Spelmarknad:
Timrå IK - Almtuna IS
Tips:
2
Odds:
2.45
Spelstopp:
21 November 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Almtuna drar norrut för att ta sig an Timrå Ik och det här känns verkligen som ett bra läge för uppsalalaget. Vi får 2.45 på Almtuna vilket åtminstone jag ser lite spelvärde i. Oddset kommer från betsson.com, som dessutom är snälla nog att dubbla din första insättning. Så klicka på den här länken och gör en insättning.

Timrå är ganska långt under isen den här säsongen. De ligger elva, två poäng före Oskarshamn som ligger näst sist. Om jag ser rätt så är det bara Björklöven som gör mindre mål än Timrå samtidigt som det bara är AIK (lol) och Karlskoga som släpper in mindre mål. Det här är naturligtvis en dålig kombination och även om Timrå rycker upp sig lite andra halvan av säsongen så finns det en legitim chans till att båda AIK och Timrå tvingas kvala för att hålla sig kvar i Hockeyallsvenskan. En bidragande anledning till Timrås säsong är att de är fullständigt urusla i numerärt överläge. De gör mål i 14.77 % av sina powerplaytillf’ällen. Med tanke på att snittet över hela ligan är runt 20 % så förstår ni hur dåliga Timrå är i den spelformen.

Almtuna har en bra chans att haka på Vita Hästen och Malmö i toppen i och med kvällens match. Det enda de behöver göra för att gå upp i delad serieledning är att slå ett sargat Timrå. Almtuna utnyttjar situationen och vinner bekvämt med 5 – 3.

Med tanke på att det är åtminstone två lag från Hockeyallsvenskan som får spela i SHL nästa säsong så är det här ett ypperligt tillfälle för Almtuna. De behöver visserligen bygga en ny arena (vilket ska vara igång) men det hade ju onekligen varit bra med ett SHL-lag i Sveriges fjärde största stad.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.