Speltips | The Open Championship | Golf St Andrews
Speltips

The Open Championship

Golf
Spelmarknad:
The Open Championship
Tips:
Vinnare
Odds:
23.00
Spelstopp:
16 July 08.00
Spela här!
Ingen sportbonus

Snart drar en av världens mest klassiska och uppskattade golftävlingar igång. The Open Championship på St Andrews i Skottland. Rory Mcilroy var naturligtvis storfavorit, men nu ser det ut som att Rory har dragit sänder något i foten, vilket gör att han troligen missar tävlingen. Det här öppnar för den unge amerikanen Jordan Spieth som har varit dominant den senaste tiden. Bet365.com betalar 6.50 på Spieth, men det kan väl knappast vara tillräckligt för att vi ska spela på en thugoettåring som bara spelat St Andrews en gång tidigare?

Mitt val? Henrik Stenson. Den 39-åriga göteborgspojken såg riktigt bra ut i början av US Open som avgjordes ganska nyligen. Han hade delad ledning ganska länge men tappade sedan spelet och skyllde på bedrövliga greener. Jag gillar Stenson och det är ingen tvekan om att han är en av världens bästa golfare. De 23 gånger vi får på honom borde vara tillräckligt för att vi ska kunna se en vinst i det långa loppet.

Jag lägger även en slant på Bubba Watson till 36 gånger för att han är min favorit på touren. Dustin Johnson betalar 15 gånger och det är väl alltid ett bra vinnarodds på någon som har Wayne Gretzky som svärfar.

 

Dustin Johnson tje och Wayne Gretzkys dotter, Paulina.

Screen Shot 2015-07-06 at 14.12.54

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.