The Championship - säsongsspel -
Speltips

The Championship – säsongsspel

Fotboll
Spelmarknad:
The Championship, säsongsspel
Tips:
Skytteligavinnare
Odds:
9.00
Spelstopp:
4 August 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Det har känts som en evighet men nu äntligen drar den engelska fotbollen igång igen! Premiär för The Championship ikväll med två matcher, men jag väljer att lägga en slant på säsongsspel innan det är försent.

Hull, Villa och Boro fick lämna Premier League förra säsongen och alla tre borde ha rimliga chanser att kravla sig tillbaka till finrummet igen.

Bäst chans ger jag dock Middlesbrough som värvat för mer än något annat lag i serien och som dessutom fått in duktige Gary Monk som coach. Hemma är man vanligtvis urstarkt och får man bara ordning på bortaspelet så kan det sluta bra det här.

Några av värningarna är danske anfallaren Martin Braithwaite från Toulouse och framförallt målsprutan Assombalonga från Nottingham. Den senare hade skadebekymmer förra säsongen men gjorde ändå 14 mål (startade bara 20 matcher + 12 inhopp). 30 mål totalt på 47 starter för Nottingham. Han är en urstark utmanare som skytteligavinnare, om han får vara hel vill säga. 9.00 x pengarna på Unibet.

MEN. Det kan vara värt att testa en slant på Braithwaite också. Han har gjort 11 mål för Toulouse två säsonger i rad och då ska man komma ihåg att Toulouse slutat på 13:e resp 17:e plats dessa säsonger! Helt andra förutsättningar att ösa in mål nu såklart. Odds: 18.00 x pengarna.

Annars tänker jag testa spela en slant på att Boro slutar etta eller tvåa i Championship – det ger ca 4.30 x degen. Även det på Unibet.

BB

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.