Dagens speltips | Tappara mot Djurgården Hockey | CHL
Speltips

Tappara mot Djurgården

Hockey
Spelmarknad:
Tappara - DIF
Tips:
X
Odds:
4.35
Spelstopp:
27 August 17.30
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Champions Hockey League och Djurgården och till vårt grannland i öst för äta lakritspipor och ta sig an Tappara Tampere. Finnarna vann när lagen möttes förra veckan men Djurgården har fått en veckas istid i benen och bör ha okej chanser på en poäng här.

Oavgjort betalar 4.35 hos comeon.com och det bör finnas rätt bra värde i det spelet. Har du inget konto kan du dessutom få en hängmatta hemskickad på posten.

Rygga spelet hos Comeon och läs mer om hur du får hängmattan här!

Förra veckan var det egentligen inget snack om vilka som var det bättre laget. Tappara hade bra kontroll på matchen och de såg bättre ut än vad jag hade förväntat mig. Med det i åtanke bör vi naturligtvis spela på hemmalaget här men oddsen är för lågt helt enkelt. Djurgården har en intressant trupp och även om jag inte tror att de kommer göra något väsen av sig i SHL har de kapacitet att plocka poäng från de flesta lag. Över fyra gånger på oavgjort är helt enkelt för bra för att avstå.

Djurgårdens tränare Stefan Nyman kommenterade mötet till difhockey.se:

– Tappara spelade rejält och hade bra avvägningar i sitt spel, en bra motståndare. Jag tycker att vi förlorade matchen på de misstag som vi gjorde i samband med målen. Vi startade ändå matchen väldigt bra och i perioder gjorde vi det som vi tränat på, men så fort vi tummar på det så fick Tappara ett spelövertag.Men nu är det en ny match och nya förutsättningar och vi ska hålla i taktpinnen lite mer än senast

Marcus Sörensen gjorde ett snyggt mål senast. Blir det fler idag?

Screen Shot 2015-08-27 at 10.12.26

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.