Dagens speltips | Lightning mot Rangers | Stanley Cup
Speltips

Tampa Bay Lightning mot New York Rangers

Hockey
Spelmarknad:
Lightning - Rangers
Tips:
2
Odds:
2.10
Spelstopp:
21 May 02.05
Spela här!

Natten bjuder på match nummer tre mellan Tampa Bay Lightning och New York Rangers. Tampa Bay kvitterade matchserien med en övertygande vinst senast, men just nu är de lite för stora favoriter för att vi ska kunna spela vinst för hemmalaget.

New York Rangers var inte sig själva senast och vid det här läget av säsongen är varenda match jätteviktig, så vi kan nog räkna med att Rangers ger allt för att komma tillbaka på rätt spår. När de är som bäst känns det som att de har en marginell fördel mot Tampa Bay och jag tror vi får se Rangers ta tillbaka hemmaplansfördelen i natt.

Vi får 2.10 gånger insatsen på att New York Rangers vinner i natt, vilket är på gränsen till spelvärt men jag testar. Oddset kommer från mobilbet.com där du kan få hundra spänn att spela för. Du kan även vinna en Mini Cooper S.

Jag fyller även på med lite målskyttar. Oddsen här kommer från Betsafe:

Ond?ej Palát till 5.60

Chris Kreider till 4.60

Derek Stepan till 4.60

Ond?ej Palát är en fantastisk hockeyspelare och bör ha goda möjligheter till att peta in en puck snart och både Kreider och Stepan har varit glödheta i slutspelet så de känns som bra spel till de oddsen.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.