Dagens speltips | Tampa Bay Lightning mot New York Rangers
Speltips

Tampa Bay Lightning mot New York Rangers

Hockey
Spelmarknad:
Tampa Bay - New York
Tips:
2 ML
Odds:
2.10
Spelstopp:
27 May 02.05
Spela här!

Tampa Bay Lightning har New York Rangers mot repen och de behöver bara dela ut en högerkrok till innan New York Rangers ramlar ihop. Problemet är att New York Rangers är ganska lika Muhammed Ali i det att de kan låte sin motståndare får slå sig trött innan de växlar tempo och vinner på knockout. Jag kan inte minnas att jag har sett ett lag med samma överlevnadsinstinkt som New York Rangers. Om vi bara tittar på sjätte- och sjundematcher i slutspelet så har de sex raka och Lunkan är praktiskt taget omutlig.

Med det här i åtanke och sett till hur oddsen ligger så känns det som att det är ett ganska klokt beslut att testa New York Rangers till 2.10. Oddset kommer från mobilbet.com och vi vinner även om det krävs övertid för att Rangers ska tvinga fram en sjunde och avgörande match.

Det här är en väldigt tät matchserie och med tanke på att vi får 2.10 på Rangers så bör vi nog spela dem. Jag kan inte föreställa mig att något av lagen skulle ha mer än en eller två procents fördel här och då vet jag inte ens vilket lag som skulle ha den fördelen. Känslan inför nattens match är att New York Rangers stänger till rejält i mittzon och att Henrik Lundqvist står på huvudet. Lyckas de med det här så bör de ha en bra vinstchans och jag tror att chansen till att de lyckas hålla sig till sin matchplan överstiger 50 %.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.