Dagens speltips | Lightning mot Devils | NHL 2014/15
Speltips

Tampa Bay Lightning mot New Jersey Devils

Hockey
Spelmarknad:
Lightning - Devils
Tips:
Under 5
Odds:
2.00
Spelstopp:
10 April 01.35
Spela här!

Tampa Bay Lightning tar emot New Jersey Devils hemma i Florida, och det bör bli en komfortabel vinst för hemmalaget. Tampa Bay är bra samtidigt som New Jersey är urusla och det här känns onekligen en match som inget av lagen är speciellt intresserade av. Tyvärr är oddset på Tampa Bay lite för lågt men med tanke på hur New Jerseys offensiv ser ut så tror jag vi kan spela under fem mål i matchen ganska profitabelt här.

Under fem mål betalar 2.00 gånger pengarna och oddset kommer från mobilbet.com där alla nya kunder får 100 spänn gratis att spela för. Det enda du behöver göra är att öppna ett konto via länken tidigare i meningen.

Tampa Bay är ett av ligans bästa lag. De har spelat bra hela säsongen och det är fullt rimligt att tro att de kan representera den östra konferensen i finalen. New Jersey är raka motsatsen till Tampa Bay Lightning. De är ett bedrövligt lag som inte kan göra mål. Det är bara Buffalo och Arizona som har gjort mindre mål än New Jersey Devils och Jaromir Jagr är fortfarande sexa i den interna poängligan trots att han är 43 år och bara gjorde 57 matcher för Devils den här säsongen.

Tampa borde kontrollera matchen och vinner med 3 – 1 eller 3 – 0.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.