Speltips | Tampa Bay mot Detroit | Stanley Cup
Speltips

Tampa Bay Lightning mot Detroit Red Wings

Hockey
Spelmarknad:
Tampa Bay - Detroit
Tips:
Under 5
Odds:
2.02
Spelstopp:
30 April 01.30
Spela här!

Tampa Bay vann övertygande senast och tvingade fram en sjunde och avgörande match mot Detroit Red Wings. Tampa Bay Lightning är befogade favoriter men tyvärr ligger de lite för lågt för att jag ska tycka att det är spelvärt. Jag hade gärna sett odds upp mot 1.85 innan jag la några slantar på deras avancemang. Detroit kommer inte att vika ner sig och just nu känns under fem mål i matchen som det bästa spelet.

Under fem mål betalar 2.02 och jag tror det här kommer bli väldigt tätt. Oddset kommer från Mobilbet och om du inte har något konto kan du få en gratis hundring att spela för. Kolla in erbjudandet här.

Detroit kommer till matchen utan Niklas Kronwall som är avstängd efter en charging på Nikita Kucherov senast. Ävne om jag inte tycker att Kronwall har gjort sin bästa säsong så är han fortfarande en viktig pusselbit i Detroits försvar och de kommer att sakna honom. Speciellt om det betyder att Jonathan Ericsson får spela mer.Detroit är ett rutinerat lag och de vet att de inte kan slå Tampa Bay om det blir en öppen matchbild. Detroit kommer gör allt för att säkra mittzon och egen blålinje och hålla nere siffrorna. Tampa känns dock väldigt starka just nu och jag tror att de lyckas få hål på Detroit i slutändan.

Jag säger 3 – 1 till Tampa efter att sista målet trillat in i öppen kasse.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.