Dagens speltips | Tampa Bay Lightning mot Chicago Blackhawks
Speltips

Tampa Bay Lightning mot Chicago Blackhawks

Hockey
Spelmarknad:
Lightning - Blackhawks
Tips:
2 ML
Odds:
2.00
Spelstopp:
4 June 02.00
Spela här!

I natt är det äntligen dags för den första finalen av Stanley Cup. Det är Tampa Bay Lightning mot Chicago Blackhawks och det mesta talar för att vi får en underhållande matchserie. Tampa Bay har en blixtrande offensiv och Chicago har ett komplett hockeylag med flera spelare som kan avgöra matcher på egen hand. Jag hoppas lite på Tampa Bay Lightning, men det är svårt att blunda för den rutin som Chicago Blackhawks har. Tittar vi på hur oddsen ligger så är det väldigt jämnt och vi får dubbla pengen på att Chicago vinner och det känns som ett klart bättre spel än de 1.74 vi får på hemmalaget i natt.

Dagens speltips blir alltså att Chicago tar ledningen med 1 – 0 i matchserien. Oddset kommer från mobilbet.com och om du inte har öppnat något konto än kan du hämta hundra spänn gratis. Sätter du in pengar får du dessutom välja på två olika bonusar och du har chansen att vinna en Mini Cooper S.

Chicago Blackhawks visade upp en väldigt bra inställning mot Anaheim Ducks och tog sig vidare från en väldigt tuff matchserie. Anaheim körde på i ett frenetiskt tempo och tacklade på allt som rörde sig men Chicago visade att talang och skicklighet alltid slår tyngd i slutändan. Det enda som talar mot Chicago är att de har spelat på väldigt lite folk och att det bör ta ut sin rätt i takt med att de spelar fler matcher. Men nu har de fått vila ett par dagar och även om Tampa Bay är ett bra lag så tror jag att Blackhawks tillräckligt bra chans för att vi ska kunna spela dem till dubbla pengen.

Utöver vinnarspelet lägger jag dessutom en slant på att Patrick Sharp gör ett mål. Det betalar 4.50 hos Betsafe och Sharp är en duktig målskytt som har stora möjligheter till att bli en matchvinnare för Blackhawks i den här serien.

Matchen börjar vid 02:00 och ni ser den på Viasat Hockey eller Viaplay.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.