Dagens speltips | Lightning mot Sabres | NHL 2014/15
Speltips

Tampa Bay Lightning mot Buffalo Sabres

Hockey
Spelmarknad:
Lightning - Sabres
Tips:
Lightning - 4.5
Odds:
10.50
Spelstopp:
4 March 01.35
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Dagens speltips blir ett riktigt långskott som vi hittar i NHL. Buffalo Sabres är i Florida för att ta sig an Tampa Bay Lightning och jag har en känsla av att hemmalaget vinner med en väldigt stor marginal här. Unibet betalar 10.50 på att Tampa vinner med fler än 4 mål och jag tror det finns väldigt goda chanser till att Tampa Bay kör över Buffalo här.

Besök unibet.com och ta rygg på spelet. Om du inte har något konto så kan du få en välkomstbonus värd 1200 spänn.

Buffalo har vårstädat rejält den senaste tiden. De har bland annat skickat iväg Tyler Myers och bytt ut två riktigt bra målvakter mot Chad Johnson och Anders Lindbäck. Buffalo har riktat in sig på att placera sig bra i sommarens draftlotteri så att de kan välja antingen Jack Eichel eller Connor McDavid. De har inget intresse av att vinna några fler matcher och nu möter de ligans bästa offensiv. Tampa Bay förlorade visserligen mot Florida senast men det ser ut som att Steven Stamkos har fått upp ett bra tempo inför slutspelet. Stamkos har gjort fem mål de senaste fem matcherna och jag skulle bli förvånad om han inte gör mer än ett mål i natt.

Det här är definitivt en chansning men jag är övertygad om att Tampa vinner det här med 6 -1, 7 – 1, 8 – 2 eller liknande tillräckligt ofta för att vi ska kunna räkna hem spelet i det långa loppet.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.