Syrianska - Norrby -
Speltips

Syrianska – Norrby

Fotboll
Spelmarknad:
Syrianska - Norrby
Tips:
Över 3.5 mål
Odds:
2.35
Spelstopp:
8 August 19.00
Spela här!

Bottenmöte i Superettan och viktiga poäng på spel mellan två offensiva gäng. Jag tror inte på en målsnål historia här. Men vilket är egentligen det bästa målspelet?

Båda lagen tog var sin viktig 3-2-seger i senaste omgången när Syrianska bortaslog Frej och Norrby vann imponerande hemma mot Helsingborg. Många mål är något som gäller båda lagen – Syrianska har totalt 25-32 (3,35 mål/match) i målskillnad och Norrby 23-32 (3,24 mål/match). Försvarsspel är ju skittråkigt, så full fart framåt! 😉

Och framåt är det mittfältaren Savolainen som gjort det bäst för Norrby med sina åtta mål. Han har varit avstängd de senaste matcherna, men är nu tillbaka. Anfallaren Adam Ståhl (bäst i serien med sju assist) har dragits med skadeproblem men kan ev vara åter (håll koll på startelvan). Dock är Leonard Pllana avstängd efter sitt röda kort mot Helsingborg. Syrianska verkar kunna matcha ungefär samma lag som mot Frej.

Så vad fan ska man göra med detta nu då? Var ligger värdet någonstans? Ett tag var Ö2,5 mål intressant när oddset var uppåt 1.65, men under det är ju i lägsta laget. Ett annat spel kan vara Ö1,5 på Syrianska till 1.75. Jag hittar det bästa oddset på Superlenny. Jag drar en liten rövare och kör Ö3,5 mål till 2.35 på samma sida.

BB

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.