Speltips | Swansea mot Watford | Tippat
Speltips

Swansea mot Watford

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Swansea - Watford
Tips:
BLGM
Odds:
2.04
Spelstopp:
18 January 21:00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Sänds 21:00 på Viasat Fotboll

Swansea och Watford ska spela i kväll klockan 21:00. Det kan nog bli bud på mål i båda burarna i kväll.

En vunnen, en oavgjord och tre förlorade. Det är raden för de fem senaste tävlingsmatcherna för Swansea såväl Watford. Det är alltså inga lag i toppform som ska avsluta omgång 22 i Premier League 2015/16. Men det här kan ändå bli en rolig kamp.

Matchen betyder väldigt mycket för Swansea som behöver börja vinna nu. De har verkligen haft en bedrövlig höstsäsong och ligger som bekant på nedflyttningsplats. Man kan ta sig därifrån om man vinner i kväll. Trenden i Watford är också lite knackig just nu. Man hade en jättefin period som inleddes i oktober när man bortaslog Stoke med 0-2. Men den vinsten inräknad vann man sedan sex av åtta matcher. Det är kalasbra för ett lag som Watford. Men nu har det blivit lite färre poäng på senare tid. Man ligger ändå fint till på plats 12. Men skulle man ta alla tre poäng i kväll skulle man kliva upp ända till plats åtta.

I Swanseas senaste match åkte man på stryk hemma med 2-4 när Sunderland kom på besök. Kyle Nauhgton synade visserligen det röda kortet i matchminut 37 och det är så klart kämpigt att spela med 10 man. Ändå inte riktigt godkänt. Naughton är dock inte avstängd eftersom Swanseas överklagan gick igenom. Så den vanliga fyrbackslinjen Taylor, Williams, Fernandez och Naghton är att vänta. Frågan är om det håller med ett kontringsskickligt Watford.

Jag undrar om det inte kan bli bud på lite Hawaii-fotboll i kväll. Swansea behöver verkligen tre poäng och man har inte råd att vänta på bättre möjligheter att ta sina trepoängare. Jag tror att Swansea kommer att våra spelförande och pressa Watford, men att det sannolikt kostar ett baklängesmål. Watford har sällan mest boll i sina matcher utan satsar på omställningar och det har betalat sig. 1-1 låter som ett troligt resultat när jag kollar i min spåkula. Jag spelar att båda lagen gör mål till 2.04 hos Unibet.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.