Speltips | Swansea mot Queens Park Rangers | Premier League
Speltips

Swansea mot Queens Park Rangers

Fotboll
Spelmarknad:
Swansea - QPR
Tips:
1
Odds:
1.70
Spelstopp:
2 December 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Kvällen bjuder på en näve matcher från Premier League. Det klart bästa oddset hittar vi i Wales när Queens Park Rangers gästar Swansea. Vi får 1.70 på hemmalaget och jag tror att det är bombklart. Oddset kommer från unibet.com där alla nya spelare får en bonus värd 1200 spänn.

Swansea gör det väldigt bra i Premier League. De ligger åtta och har tillräckligt med potential för att vara med och utmana om en plats i Europa League. De har ett väldigt bra mittfält och framåt har de ett par giftiga avslutare. Nu möter de ett av ligans sämsta lag på hemmaplan och jag kan inte tänka mig något scenario där Queens Park Rangers tar poäng här. QPR kommer dessutom till matchen med en hel del skador.

Det här ‘är klasskillnad och i mina ögon så hade 1.35 varit ett rimligare odds för Swansea. QPR kommer att ställa ut skorna och hoppas gröta till sig en poäng, men de lyckas inte hålla emot Swansea som vinner det här med 3 – 1. Är ni intresserade av HCP-spelet så får ni 2.95 på Swansea -1.5. Även det känns spelvärt då jag tror att det kan rinna iväg om  Swansea får ett tidigt mål.

jonjo

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.