Speltips | Swansea mot Manchester United | Premier League
Speltips

Swansea mot Manchester United

Fotboll
Spelmarknad:
Swansea - Man Utd
Tips:
2
Odds:
6.00
Spelstopp:
30 August 17.00
Spela här!
€30 i gratisspel!

Jag är ett stort fan av Swansea och tror de kan störa Manchester United på bortaplan. Men oddset vi får för bortavinst är alldeles för bra för att vi ska fundera över något annat än bortavinst.

Nya kunder hos Paddy Power kan spela på vinst för Manchester United till 6.00 gånger pengarna. Det ordinarie oddset på Manchester United ligger kring 2.20, men Paddy har bestämt sig för att höja oddset för alla som öppnar ett nytt konto. Det bästa med kråksången är att vinsterna betalas ut som riktiga pengar. Det är alltså inga konstiga bonusregler om att du måste omsätta vinstpengarna eller så. Vinner du kan du hämta ut vinsten direkt.

Kolla in erbjudandet och öppna ditt konto här!

800x320_AFF_SB_Swansea_v_ManUnited_ManUnited_To_Win_Swedish

Matchen i sig då? Manchester United såg bra ut mot Club Brügge tidigare i veckan. Wayne Rooney tystade kritikerna genom att göra tre mål och förhoppningsvis lossnar det även i ligan för honom nu. Swansea är riktigt bra. Jonjo Shelvey dominerar de flesta mittfält han springer ut på och Gomis på topp är giftig. Jag tror att Swansea kommer att stå upp bra mot United här och jag skulle vara tveksam till att spela dem till det ordinarie oddset. Men med tanke på att du kan få 6.00 gånger pengarna finns det inget att tveka på.

Om du känner för att vara på den säkra sidan kan du dessutom säkra upp genom att lägga en slant på hemmavinst och oavgjort hos Mobilbet. De betalar 3.50 på Swansea och 3.40 på oavgjort vilket gör att du är garanterad en minst vinst på €4.

 

 

Spela här!
€30 i gratisspel!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.