Speltips | Swansea mot Everton | Premier League
Speltips

Swansea mot Everton

Fotboll
Spelmarknad:
Swansea - Everton
Tips:
Ö 2.5
Odds:
1.84
Spelstopp:
11 April 13.45
Spela här!

Lördagens tidiga Premier League-match spelas mellan Swansea och Everton. Det är två lag som inte har speciellt mycket att spela för så jag tror att vi får se en ganska öppen match. Att det blir fler än två mål i matchen betalar 1.84 hos Mobilbet och jag tror att vi klarar den linan i första halvlek.

Du har väl inte missat att du kan få en gratis hundralapp hos Mobilbet? Klicka här och följ instruktionerna så får du hundra spänn att spela för. Du behöver inte göra någon insättning!

Swansea gör en klart godkänd säsong. De ligger åtta och även om de säkert drömde om en europaplats inför säsongen så tror jag hela organisationen är nöjd med lagets insats under säsongen. De spelar en underhållande fotboll och personligen är jag oerhört svag för deras mittfält med Shelvey, Ki och Sigurdsson. Förhoppningsvis kan de behålla trion och bygga vidare inför nästa säsong. Everton är lite av en besvikelse. Jag hade förväntat mig mer av liverpoolklubben, men sett till fotbollen de har spelat är deras tolfteplats fullt rimlig.

Båda lagen är målglada och jag tror vi får se öppna spjäll i båda försvaren. Swansea vinner med 3 – 2.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.