Speltips | Sverige mot Tyskland | Hockey-VM
Speltips

Sverige mot Tyskland

Hockey
Spelmarknad:
Sverige - Tyskland
Tips:
Sverige - 2.5
Odds:
2.10
Spelstopp:
31 March 20.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Om ni har missat det så spelar damkronorna VM nere i Malmö just nu. I kväll så möter de Tyskland och det här ska vara en match som de bör vinna relativt enkelt. Unibet betalar 2.10 på att de vinner med åtminstone tre mål och det känns inte alls otroligt.

Ta rygg på spelet hos Unibet och få en bonus värd 200 % när du gör din första insättning.

Damkronorna inledde turneringen med en strafförlust mot Japan men följde upp den svaga inledningen med att besegra Schweiz relativt komfortabelt. Svenskorna har kämpat en del med skridskoåkningen och dragit på sig en hel del onödiga utvisningar. Nu mäter de dock Tyskland som är klart sämre än vad både Japan och Schweiz och Sverige borde verkligen kunna dominera den här matchen. Sverige behöver dessutom vinna matchen för att vara säkra på en plats i kvartsfinalerna.

Sveriges stora problem i de två första matcherna har varit försvarsspelet och de bör kunna komma undan med en del slarv i kvällens match. Framåt har det sett bra ut och Erika Grahm har varit glödhet med 4 mål på två matcher och det här är ett utmärkt läge för Leif Boork om han vill få igång spelare som Pernilla Winberg och Jenni Asserholt, som fortfarande är poänglösa i turneringen.

Sverige vinner med 6 – 1 och vi hittar HCP-spelet med god marginal. Det enda som talar emot oss här är egentligen att det är Leif Boork som coachar. Han är precis lika dum som han alltid har varit.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.